Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Alveryon - proč tu není (vysvětlení)

4. 11. 2009 16:41
Rubrika: Žvatlání

Byl jsem požádán Alveryonem, abych zde prezentoval jeho názor. Souhlasím s ním a tak nemám problém jej dát na svůj blog.

 

Nechal jsem se na signálech smazat z mnoha důvodů, jak jsem ale říkal Johanovi, nejvíce proto, že jsem nechtěl být spojován s některými uživateli, kteří sice mají podobné názory jako já, ale způsob jakým je hlásají se mi nelíbí. Vím sice že obsah je důležitější než forma a že lež zabalená sladce je horší než pravda zabalená v hrubé řeči,ale myslím, že způsobem jakým pravdu prezentují ji oddaluje od lidí a to je velká škoda... A v protikladu k tomuhle u mě stojí Johan a Hama. Dva uživatelé, kteří mě hrozně moc inspirovali, kteří vždycky byli plní trpělivosti a kteří neříkali: tak je to proto že to říkáme. Ale: tak je to, protože...(protože je to logické jen se podívej na tohle, nebo: píšeou to tady, a to by pro tebe mělo být závazné protože..a bylo to napsáno proto a proto.)
A proto nechápu proč byl Johan smazán. Nechápal jsem už proč se mu nezobrazovaly přízpěvky(s odůvodněním že se články neshodují s tím co chtějí předkládat signály..)ale tohle mi přijde opravdu bezdůvodné, znám team signálů osobně a opravdu si nedokážu představit proč to uděli.

a znovu: většina těch co byli smazáni si za to může částečně sama, opravdu to často(z mého subjektivního pohledu) přeháněli, a myslím že kdyby se jim dařilo zachovávat laskavost jakou mají johan a hama tak by dokázali daleko více(jen Johan toho dokázal dost).

Opravdu mě mrzí to co se stalo, protože znám obě strany a obě mi jsou sympatické. Team signálů odvadí hodně práce a hodně dobré práce, v tomto případě ale zastávám stanovisko, že udělali velku chybu, která bude na škodu. Je to nespravedlivé, Johan se vždycky až křečovitě snažil držet v mantinelech pravidel.

dalším smazaným je cinik. Vím že poselední dobou čáru překročil, ale když zvážím co udělal na signálech práce...opravdu mají být signály čisté od jiných názorů?
Alveryon

Zobrazeno 3648×

Komentáře

floweret

Smazání těchto uživatelů považuji za krok zpět.. Ačkoli se s nimi ve většině názorů neshoduji, považuji za nutné se vymezit (aspoň tady) proti takovému "pálení čarodějnic"... nebo "osekávání hran", chcete-li..<br />
Ono se to jistě snadno říká, ale myslím, že to mohlo jít i jinak... :(

strýc

TO NENI KROK ZPET, TO JSME SE VRATILI DO STREDOVEKU, DIKY TEM CHYTRYM HLAVAM CO TO TAM VEDOU, JE TO OSTUDA A VYSMECH, TED KDYZ MAME 20 VYROCI SAMETOVE REVOLUCE, TAK S TIM TADY ZACINAJI, NO ASPON VIME CO DELALI RODICE TYMU SIGNALU PRED ROKEM 1989 A ONI V TOM TED USPESNE POKRACUJI.

Zobrazit 40 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio