Kumbaya, my lord, Kumbaya!

První krůček

1. 9. 2008 16:11
Rubrika: Žvatlání

Lidi mi říkali - "hele, rád píšeš, máš zážitky, založ si blog, třeba to bude zajímat víc lidí" a já jim na to vždy rád odpovídal "to je blbost, zakládat si blog, co bych tam psal a vůbec, nemám povahu na to udržovat něco v chodu". Není to ani čtvrt roku a ejhle, neodolal jsem pokušení a blog si založil. A to na signálech.

Snad jen nastíním - můj styl je jednoduchý, rád píšu o malých zápletkách, rozvíjím je a i z drobných příhod dělám velké příběhy, hodně a rád přeháním, neděste se, čtěte radujte se, vždyť patříte mezi elitu světa, tedy pokud se elita pozná podle gramotnosti, přístupu k Internetu a nedostatkem disleksije (či jak se to vlastně píše).

Pokud někoho naštvu - dobře mu tak, neměl si o to říkat, pokud někoho urazím, tak má smůlu, ale kdybych někoho chválil - ať mě nebere vážně. Komentujte si moje příspěvky jak jen chcete, pokusím se veřejně neodpovídat, nereagovat ani ne chválu, ani na kritiku. Pokud budete mít pocit, že si protiřečím, nezdá se Vám to, je to možné, nechávám svým myšlenkám volný průběh, vždyť Pán nám dal všem stejně svobodnou vůli, tak ať si té svobody užije nejenom vůle, ale i jazyk.

Blog se jmenuje Kumbaya - "přijď mezi nás" a nečiň rozdíly mezi námi, miluj nás všechny vrchovanou měrou, dej ať mi milujeme Tebe, vroucně, usilovně, celým svým srdcem se k Tobě upínáme.

Nedělám rozdíly mezi lidmi, nezajímá mě barva kůže, politické přesvědčení, sexuální orientace, způsoby vyznávání Boha, jestli máte babičku nebo Vám smrdí nohy, lidi se snažím nesoudit (a zatím se mi to víc nedaří, než daří) a přistupovat k nim s otevřeným srdcem a myslí, aby mě mohli obohatit.

V tom také vidím velké poselství života Ježíše Krista - dokázal jít mezi lidi, naslouchat jim a říct, co všechno jim Bůh dává, co pro ně dělá každý den a říkal to jak učeným, tak obyčejným lidem srozumitelným jazykem. Vyslechl všechny, otevřel oči mnohým. Nejsem moderní Ježíš, nedokážu otevřít zatvrzelá srdce, ale snad pomůžu pootevřít oči těm, kteří budou jen maličko chtít, stejně jako mnozí každý den otevírají oči mně každý den.

Takže "Kumbaya, my lord, Kumbaya!"

Zobrazeno 1519×

Komentáře

swegi

Ahoj, už se těším na ty zážitky ;) Věřím, že se Ti povede tento blog udržet alespoň trochu v chodu. Hodně štěstí!

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio