Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Padlí andělé krásy

10. 12. 2008 12:53
Rubrika: Žvatlání

Je to dávno co jsem četl naposledy jeden zajímavý blog, příspěvky jsou psány jednoduše, vulgární slova sedí do celkového stylu příspěvků a narazil jsem na jeden článek, podle mě mistrovky napsaný, který přesně vystihuje i mou zkušenost (co všechno jsem stihnul nebo nestihnul vyzkoušet ponechme stranou nebo na další články, osobně říkám, že jsem toho stihnul dost a rozhodně nejsem na všechno hrdý, ale dává mi to docela nadhled a schopnost porozumět). Odpusťte mi, prosím, že jen hloupě kopíruji, ale lépe napsat bych to nesvedl.

  Snad jen ještě varování:  Článek popisuje subjektivní pocity, autora, které měl při návštěvě nevěstince, zvažte, prosím, již nyní, jestli takové věci máte potřebu číst nebo ne. S autorem se téměř 100% ztotožňuji v názoru, zkušenost předávám a snažím se zprostředkovat, když už ji mám, aby si to zvědavci mohli odpustit. Dá se to říci čtyřmi slovy: NENÍ O CO STÁT!

Děvky jsou v drtivém případě o ničem. Plácat je po zadnici je pruda a když to zkusíte, ozve se pravděpodobně něco jako: "Co to robiš ty k***t." Přidusit si je nemůžete, už tak ležej jako dva dny mrtvá samice lachtana. Nesmíte se s nima líbat a nutit je k tomu vydá na dobrou konverzační komedii. Doporučuju scénáristům českých filmů. Vypadá to, že na inteligentní větu letos v kinech nenarazíme. Asi dvě sekundy poté, co začnete s vlnivým pohybem, který vás naučila příroda, vás začnou nutit, abyste se udělal a do toho všeho mají na obličeji výraz, kterým se snaží dostatečným způsobem vyjádřit svoje opovržení nad tím, že jste odporné prase. Ale peníze si za to vezme moc ráda. Tam problém není. Jde jen o to, tuhle šarádu ukončit co nejrychleji. Znechucením jedné nebo druhé strany. Ve finále jde jen o to, že si ožralej ubožák potřebuje dokázat, že se mu ještě postaví (mě to nejde nikdy) a že jiná ubožačka je ochotná tuhle práci dělat. Že ji všechny dělají z donucení je pravda asi tak stejná, jako že O. J. Simpson nikoho nezabil. Když si k tomu připočtete designové relikvie typu červené boty na podpatku s odlupující se barvou, kalhotky z katalogu Quelle 1985 ze sekce "pro plnoštíhlé starší dámy", podivné barvy nehtů na nohou, sedačku se vzorem, kterou měl doma v obýváku váš soused před deseti lety, zlatou lampičku na bakelitovém nočním stolku a rozhrkané dvojče, ze kterého je slyšet Udo Jirgens, musíte přiznat, že sexuální průmysl dosáhnul takřka stoprocentního potlačení chuti na šukání u každého návštěvníka, kterému se nepodaří přesáhnout čtyři promile. A u těch zbylých je to jedno.

 Já své 4 promile  tehdy měl, což mě neomlouvá...

 

Celý článek: http://havlik.blog.idnes.cz/c/17340/Devky-ty-to-znaj.html

Blog autora: http://havlik.blog.idnes.cz/

 

Zobrazeno 2174×

Komentáře

Miruš

je to smutnejší, než jsem si mysela...

fisk

Na toto téma jsme se jednou bavili na mládeži. Náš revoš to vystihl větou:<br />
,, Nikdy bych tam nešel, asi bych se POBLIL" Výstižné, trefné, všeříkající.....

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio