Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Papo & Maki - díl 1.

12. 12. 2008 17:53
Rubrika: Žvatlání

Bylo, nebylo, teda být to muselo, jinak bych o tom nepsal, ale prostě jsem narazil na blog chlapce jménem Makaveli - docela ostře dával protestantů najevo, kterak pohrdá jejich výsměchem a vůbec, že o víře ví to správné on... Pár tvrdých střetů, několik zlámaných kopí, promačknutých krunýřů a dohoda v jediné věci - že se nedohodneme, ale respektujeme vzájemně své víry. Možná pat, podle mě vítězství, našel jsem člověka se kterým mohu mluvit o víře velice otevřeně, na nic si nehrajeme, občas nám to trvá trochu déle, ale pořád legrace.

  A právě díky legraci, kdy jsem si ze sebe utahovali pod různými blogy vznikla myšlenka na seriál Papo & Maki  s pod titulem - "protestantskokatolický seriál z tvrdého ekumenického prostředí signály.cz". Děláme si legraci jeden z druhého, nekonečných neshod mezi věřícími, ale hlavně sami ze sebe. Milujeme legraci, inspiraci nacházíme všude tady. Přijměte, prosím, náš humor se stejnou otevřeností jako jej tvoříme. Komentáře jsou vítány, ekumenické rozepře tím více! Již nyní se těšíme, až i Makaveli vystaví svá prvotní dílka, bude an ně přidán odkaz na konci článku.

 Se společnou modlitbou na rtech, láskou v srdci a pokorou, Papo a Makaveli

Pokud nedokážete texty přečíst, budu vás muset odkázat do svého fotoalba (nelekněte se pyžamové párty, tu bych vám, ostatně, nedoporučoval prohlížet ani ve stavu hluboké podnapilosti).

Zobrazeno 1637×

Komentáře

dromedar

thumbs up :)

Makaveli

Tes sa na odvetu!:-)Maki

Tomáš Němeček

:D<br />
fakt dobrý! Už se těšim na trojku!

Eleeshebat

Hehehehehéééj :))))

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio