Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Stížnost na chování (lekce z byrokratštiny)

6. 11. 2009 0:52
Rubrika: Žvatlání

Vzhledem k tomu, že jsem se rozhodnul bojovat za čisté signály, jako mnoho jiných pohoršených uživatelů, byl jsem nucený sepsat následující zprávu. Pevně věřím, že se RT postaví čelem k problémovým uživatelům, co osočují lidi a dělají dusno na serveru.

Salve,
chtěl bych na základě II/11b a IV/5g (kde nejsou vyjmuty komentáře) nahlásit porušování pravidel II/2a, II/10d a II/10e. Vzhledem k bodu II/8 pevně věřím, že se tímto bude RT zaobírat a že mi RT pošle alespoň vyjádření k této mé zprávě, protože mlčení nepovažuji za naplnění bodu II/11a.
Věřím, že zveřejnění této zprávy nebude považováno za porušení pravidla V/1 protože toto je pouze oznámení, nikoliv "komunikace ohledně dodržování Pravidel".

Jedná se o tento příspěvek:

Frankie-33 6. 11. 2009 0:18

Honza17: prestan plivat špínu prosím.

Blog jsem si nechal smazat ano. Nikoliv pateticky.
S vizem nevychazim, to je pravda. Blog co jsem presunul ma cca 30tisic přečtení a to není málo.... Rozhodne si to nezaslouží, aby se kvůli tomu nejaka nula a nýmand, který si blog pro jistotu nezaložil, do mě obouval.
Možná jsi ukřivděný, možná máš problém s vlastní identifikací a nevíš zda být katolík či protestant... Přestaň však své problémy a deprivace ventilovat na mě. Dík

V Kristu,
Pavel Duchan

DODATEK: Mám povolení parafrázovat odpověď majkiii za RT. Tak tedy:

"Uživatel Frankie-33 byl upozorněn, aby si své urážky a hodnocení druhých nechal pro sebe. Je pouze na Frankie-33, jestli toto upozornění poslechne, za to RT nezodpovídá, nicméně v případě že ne, jsou připraveni použít jiná řešení."

Zobrazeno 1382×

Komentáře

Terrence

čisté prádlo, čistá uniforma, čisté signály, čistá rasa.... Die saubere ... ! Ehm, to jsou ty asociace...

monísek

Navrhuju Papeho na "čistitele" sinálů! ;)

monísek

pardon... signálů

strýc

Je to hnus co se tady posledni dobou deje, stydim se za signaly...

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio