Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Umění provokuje!

23. 11. 2009 0:13
Rubrika: Žvatlání

Skutečné umění provokuje a vzbuzuje emoce. Nejsem umělec, nepovažuji se za něj, přesto rád vzbuzuji emoce, kopu do lidí a nenechám je usnout. Baví mě to, tohle se neochodí.. Kromě sv.Václava na chcíplém koni v pasáži Lucerna, mě dnes večer zaujalo toto umělecké dílo. Smekám a aplauduji - ano, tohle umění mě baví a jsem rád, že si někdo dává tu práci.

Díky!

autorem je Roman Týc ze kupiny Ztohoven, fotografie je převzatá z tisku.

Zobrazeno 2273×

Komentáře

róza

Spitfire: "kamarád na to kouká taky, čte si ji a pak říká, ale to jsou jen pod sebou seřazené názvy básniček v daném oddíle knížky..." haha to bych chtěla číst, to muselo být bezva.<br />
Jako laik nechci konzumovat umění, chci se dívat na věci, které se mi líbí, i když se bojím, že uslyším jak to někdo odsuzuje jako kýč. Není to důležité, ale není to příjemné.<br />
To je právě to co mi vadí konzumovat to co se mi předkládá a určuje jako hodnotné někým jiným - i reklamy. Já si chci vybírat sama.

spitfire

na blog do alb jsem přidal "poster collection". Obsahuje věci, které mezi ostatní obrazy neřadím, protože jsou to spíše provokace, prvoplánové narážky, džouky, atp...(na trpaslíky nedám dopustit)

Zobrazit 45 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio