Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Odpověď pro HejTi

16. 12. 2009 11:07
Rubrika: Žvatlání

HejTi mi napsal ještě jeden dopis, kratičký, snad měl působit jako dopis co to všechno vysvětluje. Vystavuji svou odpověď:

 

Ahoj,
je to Tvé rozhodnutí, stůj si za ním, omluvu nepotřebuji. Napsal jsi krásně obecnou odpověď, ale když už se mě ptáš, tak využiji příležitosti a také se Tě zeptám, ať už hrajeme rovinu.
"Nelíbí se mi Tvůj styl komunikace se mnou i s celým RT" -> netuším co si pod tím mám představit. Jediný úlet kterého jsem si vědomý byl ve vzkazu majkiii. Jinak píši slušně a věcně. Zeptej se Majkiii a Vojtece a potvrdí Ti, že i osobní setkání proběhlo velice kultivovanou formou. Myslím, že ani frantisek07 nemůže říct, že bych komunikoval nevhodným stylem. Takže prosím, buď rozveď slovo "styl" nebo přepiš celou větu, takhle z toho smrdí frázovitost.

"Tvými komentáři" -> Ať se snažím sebevíc, tohle neumím číst jinak než jako "nelíbí se mi Tvoje názory a nejsem schopný se s nimi vyrovnat, rozumově proti nim argumentovat, tak se s Tebou raději nechci bavit jako jsem se nebavil s nikým, co kdybys ze mě udělal vola"?

"Čeho tím chceš dosáhnout?" -> Tak na tohle je velice prostá odpověď, kterou jsem už napsal na blogu. Signály mi hodně daly, mám jim co vracet. Rozdíl mezi námi dvěma je v tom, že signaly.cz nejsou moje dítě, takže nakopbutí signálů do zadku způsobem, že povyskočí o dvě úrovně výše (i kdybyste začali jen řešit a vyřešili systematicky, jak to chce po vás i ViZ se kterým jsem se o tom bavil, jak využívat a řídit práci dobrovolníků) a mě to stálo účet, pořád bych byl spokojený jako blecha. Takže ještě jednou odpověď: "Pozdvihnout signály, být ten, kdo je překopne přes vlastní stín."

Na závěr svého vzkazu si dovolím podat Ti pomocnou ruku v podobě citování své přítelkyně, která mi napsala svůj názor, sama od sebe, aniž bych ji žádal: "bojí se tě, abys nebyl moc aktivní a abys tam neměl moc velké slovo a abys jim to tam nepřevrátil vzhůru nohama"

V Kristu,
Pavel
PS: Tento dopis vystavím jako veřejný, třeba Tě komentáře inspirují k nějaké obsáhlejší odpovědi..

Zobrazeno 2883×

Komentáře

Pavel Husák (yetti)

Lewise mám taky rád :-)

Pavel Husák (yetti)

Jinak to: co je bez chvění, není pevné, to se mi hodně líbí, ale původně to tuším není Halíkova myšlenka, ale pěkně ji rozvinul.<br />
Bůh byl v tom chvění - to je v SZ, jak to připomíná Halík a jinak se to objevilo myslím v nějaké Holanově básni...<br />
Jo jinak kluci přeju hezký svátky ;-)

Zobrazit 19 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio