Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Vo co mi de?

15. 12. 2009 15:25
Rubrika: Žvatlání

Dostal jsem moc milý vzkaz, jsem za něj vděčný, inspirací na blogové příspěvky není nikdy dost. Ze vzkazu bych vypíchnout otázku a poznámku: "O co ti jde?" a "Prostě když ti signály nevyhovujou tak ODEJDI. Pokuď chceš něco změnit tak jdi do "týmu" nebo jak se tomu říká."

"O co ti jde?" -> Jde mi o to o co spoustě lidí tady na signálech - přispět k rozvoji signaly.cz, které mi hodně pomohly a mám jim co vracet.

"Prostě když ti signály nevyhovujou tak ODEJDI." -> To už udělali jiní. Utéct se dá vždy, já chci přispět. Rozhodně nemůžu říct, že by mi signaly.cz nevyhovovaly, to není pravda. Jen  jsem si prošel několika zklamáními, které sem dal v době jejich vrcholu veřejně najevo:

  1. RT nebude nikomu nic vysvětlovat (jakkoliv chápu, že je to nejsnažší způsob řízení)
  2. RT nemá na toto zdroje (dokonce ani na řízení dobrovolníků ne)
  3. signaly.cz nemají za cíl působit jako vzdělávací prostředek pro křesťany a nemají za cíl evangelizaci :(

 

"Pokuď chceš něco změnit tak jdi do "týmu" nebo jak se tomu říká." -> První pokus proběhl v červnu, pozice byla zrušena. V říjnu jsem byl v signálrůmu společně s dvěma dalšími dobrovolníky, opět nic. Včera jsem učinil poslední pokus - přihlásil jsem se do skupiny Redakční rada signály.cz a toto mi přišlo jako odpověď:

 

HejTi (odesláno: 15.12.2009 14:58:04)
Promiň, odmítl jsem Tvoji žádost o členství v našem společenství Redakční rada signály.cz.

HejTi

"Společenství lidí, které připraví Redakční plán na rok 2010 na základě brainstormingu." Společenství má tento popisek, tak jsem si říkal, že když jsem se na brainstormingu náležitě podílel (Papo, 11. 12. 2009 8:50), že bych byl vítaný a ono ne. Takže závěrem:

Uvítám KAŽDOU radu, jak více nabídnout svou práci RT signaly.cz. Své nápady pište sem pod článek nebo do vzkazu, pokud jich bude dost, vítězný návrh odměním :)

Zobrazeno 4872×

Komentáře

Jayef

No, když myslíš...

Papo

Ignorantům, debilům a jiným retardům jsem zakázal přístup do diskuze, zbytek promažu jen co se přestanu dávit. Možná reaguji přehnaně, ale aby si někdo osvojoval právo říkat kdo je člověk a kdo "něco" popřípadě "to", na to skutečně nemám rozpoložení. Jsou lidé, co chtěli slavit Vánoce ve třech a protože "to zemřelo" (neumírají jen lidé? v tom přípaě asi "pošlo" nebo "zdechlo") tak neslaví a slavit nebudou. Šťastné a Veselé Svátky všem zgurvenců, co mají "většinové názory".

Zobrazit 75 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio