Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Moderní komunikace v modlitbě

25. 1. 2010 23:05
Rubrika: Žvatlání

Je pozdě večer, takže se nebudu nějak (nijak?) rozepisovat. Stále se signály odvolávají na moderní prostředky komunikace a jiné a další líbivé fráze. Dnes už jsem jednou psal, že s líbivými frázemi dělám v práci, takže jsem na ně tak trochu alergický, pokud mám pocit, že se jedná pouze o slova, nikoliv ne o činy (res non verba!).

Dnes jsme se s Alveryonem (dnes Alweryonem) setkali ve virtuálním prostředí, které poskytuje prostor pro komunikaci a zove se skype. Slucháta, mikrofon, na obrazovce otevřený breviář - tak tomu říkám využití moderních technologií. Zatím jsme domluveni na nešpory, zítra večer, v 21:30 (ve středu já nemůžu, budu mít trénink) takže se chci zeptat vás ostatních, kdybyste se chtěli připojit, bylo by fajn mít modlitební skupinku breviáře, ačkoliv virtuální.Možná tady již taková iniciativa existuje, tak i to by bylo pozitivním zjištěním..

Zobrazeno 2189×

Komentáře

Gabriel-Romuald

Nemám skype!!! Ale až večer budu mít breviář v ruce, tak na Vás budu myslet. E-breviář taky využívám, teď sem z něho tisknul pro večerní bohoslužbu. Myslím, říká se tomu oikumene.

Zobrazit 16 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio