Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Pochod pro život - pozvánka

12. 3. 2010 11:35
Rubrika: Žvatlání

Byl jsem požádán, abych upozornil všechny zájemce na dvě akce - 20.3.2010 se v Praze koná Pochod pro život, z pozvánky lze vyčíst:

Zveme vás na Pochod pro život, který začne 20. března ve 14:15 u dominikánského kostela v Husově ulici v Praze. Smyslem pochodu je připomenout nespravedlivý zákon o umělých potratech, jehož vinou zemře každý rok 25 tisíc dětí před narozením a stejný počet matek je zraněn. Průvod projde na trase Husova ulice, Staroměstské náměstí, Ovocný trh a Václavské náměstí, kde bude nejpozději v 16 hodin ukončen.

Tato akce je především modlitebně zaměřená, proto budou pro zájemce připraveny malé dřevěné kříže symbolizující utrpení i naději nenarozených dětí. Vlastní transparenty respektující charakter akce jsou vítány.

Pochodu pro život bude předcházet od 9 hodin dopoledne konference "Pasti umělého oplození" (viz. http://is.gd/9XGdB, nutná registrace) a od 13 hodin mše svatá v kostele sv. Jiljí. Účast na konferenci, mši svaté i vlastním Pochodu přislíbil salcburský světící biskup Andreas Laun.

Druhá akce je odjezd autobusu z Českých Budějovic:

Odjezd 20. března 2010 v 9:00 z Českých Budějovic, předpokládaná trasa povede přes Strakonice a Písek. Po Pochodu pro život cesta zpět.

Cena 280,- Kč za osobu (při cestě z Budějovic, na kratší trase po domluvě), pro studenty, důchodce a rodiny s dětmi je možné domluvit slevu.

Kontakty:
Ignác Pospíšil ([email protected]; 775 048 413)
P. František L. Juchelka (děkanství České Budějovice; 776 141 827)

Zobrazeno 1340×

Komentáře

Lenochod

Na pochod bych moc ráda jela, ale nevím jestli mi to vyjde.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio