Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Politická angažovanost

10. 3. 2010 13:05
Rubrika: Žvatlání

Obvykle jsem pasivní, prostě mě politika míjí, ale tentokrát jsem neodolal. Na základě novinového článku jsem neodolal a protože jsem pro každou legraci (čím zvrhlejší, tím lepší), poslal jsem panu Paroubkovi svou fotografii (přirozeně tu nejhorší co mám - zdejší, ze signálů, s úsměvem, ve kterém není ani stopa milosrdentsví).

Komu: [email protected]

Předmět: Sběr fotek odpůrců ČSSD

Vážený pane Paroubku,
posílám Vám v kopii svou fotografii, abyste nemusel platit fotografa na její pořízení. Pískat nebo nést transparent mě asi jen tak neuvidíte, ale i tak bych byl rád ve sbírce inteligence národa, kterou jste založili na webových stránkách. Rád se zařadím po bok lidí, kterým není lhostejné, že ČSSD se chová nezodpovědně, když sbírá hlasy na základě populismu a nezdrahá se ničit pověst České republiky v zahraničí svou bezohledností (jako příklad uvedu nedávné jednání ohledně mise v Afghánistánu, popřípadě vyvolání hlasování o nedůvěře vlády během našeho předsednictví Evropské Unii). Bohužel si umím spočítat, kolik Vaše předvolební sliby mohou stát, z toho si odvodit jejich proveditelnost a zároveň dostání větě, že snížíte rozpočtový schodek. Již dříve jsem se z Vašich slov poučil, že se necítíte být vázáni sliby (resp. nemusíte je plnit v prvním volebním období), právě tak že pro reklamu se nezdráháte vydávat klamavé informace.
Závěrem dopisu bych Vám chtěl za tuto iniciativu poděkovat, alespoň vím, že nejsem sám, komu se výše zmíněné nelíbí a nezdá.

S pozdravem
Pavel Duchan
XXX (zde byla adresa)
Praha 9


PS: Abyste ušetřil za zjišťování - mé nejbližší napojení na ODS je skrze mého bývalého nadřízeného v zaměstnání (člen ODS) popřípadě skrze rodiče kamarádky, které v říjnu půjdu za svědka na svatbě (oba jsou členové ODS).

 

Zobrazeno 2924×

Komentáře

Lenochod

dobrý :-DD, ale nevím komu fandit ČSSD nebo ODS, jsem ještě mladá takže tomu nerozumím, ale připadá mi že obě dvě stranjy su stejny , jako myslim tim že neco naslibují a pak to nedodrži apod., ale nevím, moc tomu nerozumim

Lenochod

ale jinak husty dopis :-)))

Zobrazit 14 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio