Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Deníček z Ameriky - úvod

10. 5. 2010 18:26
Rubrika: Deníček

Den nultý - sobota 8.5.2010

Všechno někdy začíná, můj příběh začal už dávno, ale rozhodnul jsem se z něj a pro vás zachytit nějaké střípky a okamžiky. Uživatelská konference TIBCO uživatelů (TUCON2010) se blížila nevyhnutelně jako hlad s polední pauzou. Po několika kotrmelcích, nezdarech, nocích probdělých hrůzou jsem se dostal ke dni D. Tedy vlastně D -1, pro mě den nultý. Ale i tak si rychle udělejme rekapitulaci událostí:

  • čtvrtek 29.4.2010 dostávám zprávu, že promo CDčka stihnou odletět do Ameriky a budou tam ve středu 5.4.2010, což mi stačí, protože je budou hledat až vsobotu.
  • středa 5.5.2010 obesílám další dva účastníky zájezdu (budeme jim říkat třeba R1 a R2), že každý dostane extra kufr plný marketingových materiálů. Jejich odlet je plánovaný na sobotu 8.5.2010 10:30 ráno.
  • čtvrtek 6.5. odpoledne, když jsem mimo kancelář mi volá R1, že je vPraze a chce si odvézt ty kufry. Nechápu jaké kufry, vždyť ještě nejsou připravené, budou připravené vpátek. Vyslechnu si nelichotivou poznámku na téma „debilní organizace" zakončenou „v sobotu si pro ty kufry do firmy nepojedu, dělej si snima co chceš". Slušně naštván slušně odpovídám, že kufry dovezu vsobotu na letiště osobně.
  • pátek 7.5. dobaluji kufry vpráci, objedu všechny dodavatele materiálů pro výstavu a doufám, že jsem na nic nezapomněl. Ještě si nechám vystavit proforma faktury na marketingové materiály, které povezou kluci vkufrech.
  • pátek 7.5. večer zjišťuji, že jeden kufr má úctyhodných 34 kilogramů, druhý 21kilogramů. To je problém. Letadla neberou kufry těžší než 70 liber. Podle selského přepočtu jsem vpohodě, ale protože libra není 0,5 kg ale 0,458 (nebo tak něco), je onen magický limit 32kg. Takže mám dva narvané kufry kprasknutí plné zvýrazňovačů a triček (ještě je tam i pár extra CDček) kde potřebuji váhu zjednoho přesunout do druhého. Vybaluji doma oba kufry a experimentálně zjišťuji, že zvýrazňovače jsou těžší než trička o stejném objemu. Odchází kpřesunu zvýrazňovačů, zavírání kufrů a vážení jako na boxu - každé kilo se počítá. Na třetí přebalení konečně slavím úspěch! 23kg a 32kg pěkně rozloženo. Omámen úspěchem ulehám a usínám.
Zobrazeno 1013×

Komentáře

Janiczek

Poslední bod se mně dost líbil :D

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio