Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Hra - najdi chybu

23. 7. 2010 15:47
Rubrika: Žvatlání

Tak, milí křesťanci a katolíci, pro dnešní den jsem si pro vás všechny připravil hru. Jmenuje se "poznej chybu" a pravidla jsou následující:

Máme dvě videa, kde hovoří velký bijec náboženství Christopher Hitchens a (malá nápověda) především to druhé je plné demagogie. Takže kdo najde nějakou pitomost (bral bych i to, že celé video je připitomělé, ale to by pak nebyla hra, že?) ať napíše kdy začíná mluvit a co je to za blbost.. Já mám své tipy vypsané, takže čekám, jak se s tím poperete vy.

Hrajte, kdo hraje, vyhrává - přinejmenším dobrý pocit..

Zobrazeno 7432×

Komentáře

solipso

ViZ: no jo, kdyby tu byl třeba nějaký integristický guru (sám nevím, co by to mohlo být zač), a ten by Vás (nebo někoho) urážel, tak budiž po Vašem a tu radu mu dám. Vy však "bojujete" proti katolíkům, zoufale hájícím poslední zbytky jednoho z pramenů naší víry - svaté Tradice. <br />
QP samozřejmě učí stejně jako SP, nebo dokonce igmr; pro správné uplatnění je však třeba sledovat stupeň závaznosti jednotlivých dokumentů. V tomto srovnání QP , nebo i SP nad IGMR jednoznačně boduje - už jen proto, že IGMR podléhá redakčním úpravám a nelze je proto považovat za dogma.

ViZ

solipso:<br />
já prosím pěkně nebojuju, a má-li někdo potřebu bojovat, ať si jde hrát na křižáky do lesa...<br />
Podívejte, nemám ani náladu ani čas se zrovna dneska s někým se pseudointelektuálsky vybavovat o tak samozřejmých věcech jako je jistota a zdarmadanost vykoupení v našem Pánu Ježíši Kristu. <br />
Pokud něco chcete, tak na vzkazech. Jinka s Pánem Bohem.

Zobrazit 227 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio