Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Čas adventní..

11. 8. 2010 23:55
Rubrika: Žvatlání

Tak jsem se pustil do drobného průzkumu v otázce původu adventistů.. uvidíme, co vyplave.. škarohlídům připomenu, že katolicismu jsem věnoval dva roky.. tak dejte bratrům adventistům (tedy, tady potřebuji poradit - je mi bratrem křesťanem někdo, kdo nevyznává krédo?? a je mi bratrem křesťanem někdo, kdo je obsah kréda ochoten prostě změnit??) taky nějaký čas, resp. nerejte do mě, že jim ho věnuju já..

Ale protože mám článek ve výběru, tak se šíří nechutné pověsti, že jsem vyměknul. Nevěřte tomu, pohodlně se usaďte a podívejte se, jak vznikli mormoni. Jsem poměrně přesvědčený, že adventisté jednou budou mít své vlastní, podobné video, ale nepředbíhejme, třeba ne..

Link na video, pokud by se nechtělo zobrazit, jak ho nutím..

http://www.ceknito.sk/style/vp.swf

Varování! Právě jste viděli video nevhodné pro děti do 18ti let, slabší povahy a mormony..

Pro méně odolné jedince dodávám přepis ústřední věty, která mě zaujala: "Možná my mormoni věříme v nesmyslné příběhy a možná si to Joseph Smith všechno vymyslel, ale mám skvělý život, skvělou rodinu, Knihu mormonů a jsem za to vděčný. Popravdě - je mi fuk, jestli si to Joseph Smith vymyslel, protože naše církev nás učí milovat svou rodinu, být hodný a pomáhat lidem. A i když to jsou podle vás nesmysly, stále v to hodlám věřit."

Zobrazeno 1651×

Komentáře

honza17

Jeden z nejlepších dílů South Parku. Díky za připomenutí.<br />
<br />
Jinak obecně se na ekumenických setkáních adventisté zvou a oslovují se "bratře". Jen mormoni, svědci Jehovovi a unitáři nejsou bráni jako křesťané.<br />
<br />
Co mají společného ŘKC a CASD? ŘKC je přidruženým členem Ekumenické rady církví, CASD je pozorovatelem. Ono totiž, když některá církev tvrdí: "Jen my máme pravdu", tak je pak pro ni těžké se nějak ekumenicky družit.

maxmilianrex

To je pro nebo proti.

Bjetushka

A ja se tesila, ze nejsem jedina, kdo se uz nemuze dockat Vanoc..;)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio