Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Pravidla signaly.cz

4. 9. 2010 14:35
Rubrika: Žvatlání

Tak nám zabili Ferdinanda! Myslím, že těmito slovy jsem již začínal, ale to nevadí. Dnes HejTi vystavil nová pravidla a jat zvědavostí jsem si je přečetl. Krásná práce. Jen mi tam stále chybí, kdo v RT bude onou represivní složkou.

Třeba tohle se mi líbí:

10d - urážet, zesměšňovat, osočovat, nadávat, vysmívat, ponižovat, nactiutrhat, pomlouvat, vyhrožovat či se jinak nevhodně chovat k jiným osobám; - nejde si nevzpomenout na jednoho uživatele, který se cítil být uražen snad již pouhým komentováním jeho blogu.. V to nepočítám, že co neuráží mě může urážet jiné atd. ale to se jistě doladí - hádám, že stejným způsobem jako se dolazovalo do dnešního dne..

10e - publikovat vulgární či meze slušnosti zjevně přesahující projevy (zejména pak projevy obsahující obscénnosti, rouhání, zesměšňování náboženského cítění a posvátných prvků náboženství, hanobení rasy a náboženství) jakoukoli formou (slovem, obrazem...); - to jsem zvědavý, jak můžeme diskutovat v rámci denominací.. ale budiž, ono to bude ještě peprnější! Vemte si, že nějaký katolík pronese větu v přímém rozporu s dogmatikou a klidně to zopakuje. Nebude se jednat o nic menšího než rouhání. Dovedu si představit, že se náboženského cítění jedince může dotknout výrok typu "mimo katolické církve není spásy" a co pak? To bude banů..

10f - podporovat přesvědčení nebo jakékoliv praktiky, které jsou v protikladu křesťanství (křesťanské víře), podporovat ideologie a názory, popírající základní principy křesťanství a základní morální hodnoty; - kdopak určuje, co je základní morální hodnotou? A co jsou základní principy křesťanství? Jsou lidé, co neuznávají krédo! Jaké menší principy má redakce na mysli? Moc se těším, až budu moct bonzovat..

Takže asi proto mě napadá otázka, KDO to bude třídit a na základě ČEHO. Pokud leukippe, tak jí přeji pevné nervy, hodně síly a vůbec - hodně štěstí.

 

Zobrazeno 3429×

Komentáře

ElDedkus

Pavliček: No, mě pořád připadá, že záleží na kontextu věci, no nevím.

Trabi

PCZ: že tady například popisuješ svoje zvrácené sny - cituji: "mně se zdá, že se chováš jako nemyslící hovado"...

Zobrazit 55 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio