Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Jak si Inigo představuje výměnu informací?

20. 7. 2012 14:19
Rubrika: Žvatlání

Mazání, zákazy a vůbec.. hlavně aby se pravda ukázala, že? Tedy pravda páně Iniga..

https://inigo.signaly.cz/1207/par-slov-ke-pripadu-robert?startTime=2012-07-20+13%3A59%3A44#snippet-comments-comments

 

Inigo napsal: "Tedy pokud milý Papo může zvolit Vatikán "k jeho vlastní ochraně" postup sobě vlastní, může také každý křesťan řící svůj názor na obhajobu svého blížního ať je to kdokoliv a vůči komukoliv. "

Papo reagoval: Zřejmě nečtete dosti pozorně. K jeho vlastní ochraně se nevztahuje na Vatikán, ale na pana Bezáka či kohokoliv jiného, kdo je odvolán. Každopádně považuji za nemožné obhajovat kohokoliv, pokud neznám jeho provinění. Pokud se o to někdo snaží, je to prázdné žvanění. Nic jiného to ani být nemůže z podstaty věci.

 

babča-helča napsala: dobře Papo-takže si představ situaci ad absurdum-zmlátí tě parta silných chlapů, protože jim někdo o tobě řekl, že jsi udělal něco zlého. Ty se budeš bránit-neudělal jsem to, proč mě bijete??? Oni budou tvrdit-udělal jsi to.A těm, kteří by tě chtěli bránit a volali by-proč ho bijete??? by ti chlapi řekli-nemáte právo na informace. Jste hloupí, když je chcete. On-Papo-dobře ví, za co tu nakládačku dostal....☺     

Papo reagoval: babča-helča: Ten příměr na případ pana Bezáka vůbec nesedí, takže je zbytečné se jím zaobírat..

babča-helča napsala: dík-ten příměr sedí. Proto o něm nechceš diskutovat. Bohužel jsi mě přesvědčil....ne o svých argumentech. O tom jsi mě přesvědčil, jak vypadá demagogie.     

Papo reagoval: babča-helča: Zkus mi ten příměr tedy vysvětlit. Jinak demogogii tady mohou vysvětlovat jiní, třeba pan Zajíc.    

Zobrazeno 3237×

Komentáře

Papo

maxmilianrex: Něco jako když křesťanství nehraje na "ukradl jsem kolo, ale převedl jsem babičku přes přechod, tak jsem na nule" popřípadě na "ukradené peníze jsem dal na charitu, takže jsem z obliga, protože jsem je použil na dobrou věc"? :)

maxmilianrex

To jo, ale počkám na Iniga, nemáte na něj spojení? On mi to nebere

Zobrazit 59 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio