Kumbaya, my lord, Kumbaya!

Péťa a test inteligence

1. 8. 2016 8:10
Rubrika: Žvatlání

Občas mám strach, že Péťa přišel o schopnost porozumět tomu, co mu říkám. Nebo že přišel o sluch, protože nereaguje vůbec. Nejhorší vůbec by bylo, kdyby začal být chytrý po mně. Naštěstí doma máme takový malý test sluchu, pozornosti a inteligence v jednom. Jmenuje se "myčka". Test probíhá takto:

Dítě, volně se hemžící po bytě necháte být, zajdete do kuchyně, otevřete myčku a začnete do ní skládat nádobí (nebo to nádobí vyndáte ven, funguje obojí). Jako první se ozve Ticho. An...o, to Ticho s velkým "T", které nikdy nevěští nic dobrého. Pak se ozve zvuk velmi rychle lezoucího dítěte směrem ke kuchyni. Následuje zkoumavý pohled do kuchyně a zuřivý finiš (to už je zvuk jaký MUSELO vydávat Zavazdlo, truhla z myslícího hruškovníku v knihách Terryho Pratchetta, a to mělo nožiček mnohem více, než má Péťa) a už stojí u myčky, hýbe s košíky a osahává nádobí.

Ale co je hlavní - já vím, že je chytrý po mamince, dobře slyší a pálí mu to. A tak na mě jen házel okázale bobek, když jsem nechtěl, aby cucal kola od kočáru. Svět má zase svůj řád.

 

Zavazadlo

Zobrazeno 951×

Komentáře

evulka

Tisice malych nozicek... Zaujimave je, ze miera zavazadlovitosti, co sa dupotu tyka, sa nezmenila, ani ked mrne zacalo chodit len po dvoch

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio